Een bedrijfsnaambord laat zien waar een bedrijf voor staat. Een naamplaatje op je huis kan worden ontworpen naar wens en past bij je thuissituatie. Maar heb je wel eens gedacht aan een gedenkplaat in je tuin van je overleden huisdier?

Geen tuin en dier is hetzelfde

Tuinen weerspiegelen persoonlijkheid en leefstijl. Wij weten dat er veel liefde en eigenheid in ieders tuin te vinden is. Een gedenkplaat van je overleden huisdier, maakt je tuin nóg persoonlijker. Denk aan die ene plek onder de boom waar je huisdier zo graag zat. Of bij die bloemen waar je vaak naar kijkt. Een gedenkplaat is een mooie manier om even stil te staan bij je huisdier. Hierdoor is je overleden huisdier er toch nog een beetje bij.

Laat je verrassen

Tegenwoordig zijn er talloze mogelijkheden voor een gedenkplaat.
Houd je van een chique en strakke uitstraling? Dan kun je kiezen voor een plaat gemaakt van graniet. Een voordeel van graniet is dat het geleverd kan worden in verschillende kleuren en vormen. Laat je het graniet polijsten dan krijg je een glans. In de steen kun je een tekst en/of afbeelding naar wens laten graveren.

Kussenstenen worden neergelegd en zijn vaak goedkoper dan andere stenen. De stenen worden geslepen in de vorm die jij wil. Vaak zie je een hart of ronde vormen. Kussenstenen hebben een natuurlijke uitstraling en kan worden gecombineerd met een bronzen versiering. Een mooie bloem, kattenpoot of hondenbot maakt je steen nog persoonlijker.

Heeft je tuin een moderne uitstraling? Dan is een plaat gemaakt van glas of metaal heel geschikt. Dit is een trend die steeds vaker voorkomt. Glas en metaal kunnen worden gecombineerd en versierd met andere materialen.

Laat je inspireren door de mogelijkheden voor een gedenkplaat en geniet nóg meer van je tuin.