Ben je op zoek naar een grote diversiteit aan planten en wil je ze op simpele wijze bestellen? Plant & Grow is dan de juiste webwinkel. Deze online webshop verkoopt groene en winterharde planten. Het brede assortiment is gespecialiseerd in vaste planten, siergrassen en bodembedekkers en heeft een mooie collectie bomen. Uit eigen kwekerij en altijd vers zomergoed, haagplanten, sierheesters en varens. Tegen scherpe prijzen en het hele jaar door te bestellen. Deze webwinkel is 24 uur per dag open. Een life-tuincentrum is gebonden aan openingstijden. Bij Plant & Grow planten kopen, dan ben je verzekerd van een kwaliteitsaankoop. Deze webshop is gecertificeerd door Thuiswinkel Waarborg. Dit betekent dat de werkwijze en voorwaarden hantering, worden nagestreefd, die de Thuiswinkel waarborg als regels heeft opgesteld.

Zo ben je verzekerd van:

  • Een helder en gedegen aanbod.
  • Je kunt achteraf betalen
  • Overzichtelijke manier van bestellen.
  • De zekerheid, dat deze webwinkel ook daadwerkelijk bestaat.
  • Voorwaarden worden door de consumentenbond
  • Prijzen zijn duidelijk en de betaalomgeving is veilig.
  • Gedegen klachtenbemiddeling.

Niets staat dus in de weg om op een gemakkelijke manier je planten of struiken online bij Plant & Grow te bestellen.

Bomen in pot

Bomen komen rechtstreeks uit eigen kwekerij en worden in de pot gekweekt. Je hebt dus de mogelijkheid om bij niet vriezend weer, een boompje te poten. Er zijn een aantal soorten, die je tuin een bijzondere uitstraling geven. Neem bijvoorbeeld de;

Gouden regen

De Gouden regen is een prachtige struik/boom die een plaatsje verdiend in de wat grotere tuin. Met een opgaande groeivorm bereikt deze boom een hoogte van 6 meter. Dat is dus een flink uit de kluiten gewassen boom. Verlangt een goed doorlatende grond en houdt van een zonnige plek. De prachtige gele trossen verschijnen in de maanden april/mei en worden later gevolgd door een groot aantal peulen. Deze zijn overigens wel giftig. Deze boom wordt geleverd in een hoogte van 60 tot 120 cm. Is een goed hanteerbare hoogte om aan te planten.

De Gouden regen is nog maar een kleine greep uit de prachtige collectie bomen die online kunnen worden besteld. Op de website van Plant & Grow kun je ook zien waar deze boom goed mee kan worden gecombineerd. Gebruik voor het gemak de plantconfigurator die je laat zien welke planten je kunt combineren en welke kleuren en hoogtes ze kunnen bereiken.