Wilt u uw slot laten vervangen in verband met inbraakschade? Of kunt u uw huis niet meer in doordat u uw sleutel bent kwijtgeraakt? Staat u midden in Gent met een afgebroken sleutel nog in het slot? Dan is het fijn dat een slotenmaker uw probleem kan verhelpen. Een slotenmaker in Gent zal snel ter plekke zijn en ervoor zorgen dat u weer uw huis in kunt.

Slot vervangen

Helaas krijgen veel huizen in Gent vroeg of laat te maken met pogingen tot inbraak. Bij het forceren van uw slot kan grote schade ontstaan, waardoor het slot niet meer bruikbaar is. Ook in andere gevallen kan het zijn dat u liever uw voordeurslot laat vervangen. Bijvoorbeeld wanneer na een echtscheiding uw ex gaat verhuizen. Het is fijn om te weten dat in zulke gevallen een slotenmaker gemakkelijk en snel uw slot vervangt.

Heeft u zichzelf buitengesloten?

Buitengesloten worden; het overkomt iedereen weleens. U vergeet bij het naar buiten gaan uw sleutel mee te nemen of u raakt de sleutel onderweg kwijt. Tevens kan het voorkomen dat uw sleutel afbreekt tijdens het openen van uw deur. Ook dan komt u uw huis niet meer in. Het is bijzonder vervelend wanneer u plotseling uw huis niet meer in kunt. Zeker wanneer het buiten koud of regenachtig is, of wanneer u veel haast heeft. Gelukkig is de slotenmaker in Gent meestal 24 uur per dag beschikbaar. Ook wanneer u ’s avonds laat pas thuis komt, kunt u rekenen op de hulp van een slotenmaker.