Wilt u verse bloemen, boeketten, bloemstukken, planten of rouwbloemen laten bezorgen? Wij bezorgen iedere dag verse bloemen in alle steden in Nederland. Onze bloemisten zitten in vrijwel alle steden van Nederland zodat we op elk adres namens u een mooi boeket kunnen bezorgen. Wat maakt een boeket aantrekkelijk? Elk boeket dat door onze bloemisten wordt samengesteld bestaat uit verse bloemen. Daarnaast zorgen we door de rangschikking en toevoeging van bijvoorbeeld wat groen en gipskruid dat het boeket er vol en mooi uitziet. Een fraaie verpakking eromheen maakt het boeket helemaal af.

Een mooi boeket met topbloemen bezorgen is heel belangrijk. Daarnaast stellen onze klanten andere eisen zoals:

  • Het boeket dient op de aangegeven datum (en tijd) afgeleverd te worden
  • Een aantrekkelijke prijs voor het boeket
  • Een klantenservice die op tijd uw e-mail beantwoord en met u meedenkt
  • Bestellen en bezorgen op dezelfde dag
  • Kunnen bestellen van seizoensbloemen en seizoensboeketten
  • Ook voordelige, laaggeprijsde (goedkope) bloemen en boeketten kunnen bestellen


We zijn gespecialiseerd in bloemen, bloemstukken, boeketten en rouwbloemen. Vers, scherp geprijsd en op tijd bezorgd. Wil je vandaag bloemen bestellen? Zorg dan dat je dit altijd voor 14:00 uur ‘s middags doorgeeft aan de bloemist.

Bloemen zeggen zo veel, en dat is grenzeloos!

En gelukkig spelen grenzen ook geen rol bij het bezorgen van bloemen via bloemenbutler.nl. Wij staan voor kwaliteit, passie en tevreden klanten. Dat geldt ook voor alle lokale bloemisten wereldwijd die voor ons het samenstellen van het door u gekozen boeket en de bezorging hiervan verzorgen. Dus of het nou om een verjaardag, geboorte, liefde of zomaar is om te zeggen dat je aan iemand denkt, wij bezorgen prachtige boeketten voor u overal in de wereld. Het aanbod van bloemen is echter in de meeste landen anders dan Nederland, minder divers en ook wat duurder. De bloemisten zullen wel proberen zoveel mogelijk bij de kleurstelling te blijven van uw bestelde boeket. De prijsstellingen zijn ook aangepast op het desbetreffende land.

Over de bloemisten van bloemenbutler.nl

Ik deel mijn liefde voor bloemen graag met de mensen om mij heen. Het liefst natuurlijk persoonlijk, maar als de afstand te groot is, of natuurlijk om iemand te verrassen, is laten bezorgen natuurlijk fantastisch! Ook als dat over de grens is (bijvoorbeeld in Luxemburg of België). Deze passie en mijn missie om deze weg te veraangenamen en vergemakkelijken heeft geresulteerd in het opzetten van mijn website Bloemen Butler. Een heldere en mooie website waar genoeg keuze is in bloemen door het ruime aanbod. De lokale bloemisten over de hele wereld zorgen ervoor dat het door u bestelde boeket met zorg wordt samengesteld en bij de ontvanger wordt bezorgd. Dit samen is de basis voor het succes van de website. Zo zijn vrienden/familie/etc in Canada, Frankrijk, Australië, Duitsland en waar dan ook, altijd toch een beetje dichtbij.