Ook in 2020 zijn er een aantal trends die doorzetten. Zo zijn er steeds meer mensen die voor een overkapping of veranda kiezen. Daarnaast zien we ook veel meer tuinhuisjes in de tuin verschijnen. Niet vreemd. Steeds meer mensen vinden het prettig om extra ruimte in de tuin te hebben. Ze kunnen het erg luxe maken en er een extra woonkamer van maken in de tuin of een kantoorruimte. Het luxe karibu tuinhuis is daarom ook zeer populair geworden. Wat gebeurt er nog meer?

Ontwerpen

Men kiest meer en meer voor strakke lijnen in de tuin. Vooral bij de nieuwbouwwoningen zien we dit. Mensen houden van helderheid en schoonheid. Het is prettig ook om de tuin bij te houden. Er is geen verwarring. Natuurlijk zijn er ook extremen en mensen met andere wensen. Die zien we nog steeds. Het is een groep welke geen rekening houdt met de laatste tuintrends.

Een mooie veranda met overkapping

Mensen willen optimaal en maximaal genieten van het mooie weer. Wanneer je lekker buiten kunt zitten op een overdekt terras is dat natuurlijk heerlijk. Plaats er een terrasverwarmer bij en je kunt nog langer genieten van het mooie weer in de herfst en zelfs winter. Ook kun je kiezen voor een glazen schuifpui. De warmte blijft dan nog beter hangen.

Een vijver of waterpartij

In mindere mate, zien we ook steeds meer mensen een vijver nemen of waterpartij. Het is rustgevend en het ziet er geweldig uit. Mooie waterplanten erin en ook een paar vissen. Het is fijn om zo een mooie tuin te krijgen. Het is genieten. Maak er een mooi terras bij en koop ook de juiste tuinmeubelen om het helemaal af te maken. Een lekkere ligstoel dichtbij het verkoelende water is natuurlijk wel een fijn gevoel. Doe wat past bij je tuin en volg de laatste trends.