De zomer komt er weer aan. Het is lekker weer en je wilt relaxed buiten zitten om van de zon te genieten. Die plastic stoelen die iedere zomer weer tevoorschijn komen doen toch wel een beetje afbreuk aan dit zomerse geheel. Wat nu? Trotseer je ook dit jaar weer deze tijdloze witte modelletjes met het nodige instortingsgevaar? Niet nodig! Ik ga jou vertellen hoe jij jouw zomerse dagen onvergetelijk kunt maken.

Tuinset kopen

Makkelijk gezegd, maar je zal je nu vast en zeker afvragen hoe jij jouw zomerse dagen onvergetelijk kunt maken? Heel simpel: koop een nieuwe tuinset! Maar wat voor een? Je kunt eigenlijk kiezen tussen twee soorten tuinsets. Een loungeset of een diningset. Als je lekker in de zon wilt zitten of liggen kan je het beste voor een comfortabele loungeset gaan. Wil je een makkelijk verplaatsbare set hebben waaraan je ideaal kan zitten eten? Ga dan voor een diningset. Natuurlijk kan je de tuinset ook combineren met je eigen smaak zodat jij jouw tuin karakter kan geven.

Je eigen smaak is goud waard

Wat jij mooi vindt is de belangrijkste factor wanneer je een nieuwe tuinset koopt. Daarom is het belangrijk om goed naar voorbeelden te kijken. Doe bijvoorbeeld inspiratie op op Instagram en Pinterest. En wat misschien nog wel beter is dat je langs een winkel rijdt om de tuinset in het echt te bewonderen. Zo kan je de tuinset ook gelijk uit proberen. Wel zo makkelijk! Ook is het belangrijk om uit te zoeken wat voor materiaal jij wilt voor jouw tuinset zodat deze het beste kan matchen met jouw tuin. Een nieuwe tuinset aanschaffen is een leuke maar soms ietwat tijdrovende klus. De keuze is reuze, maar wanneer je goed op een rijtje hebt wat je mooi vindt, ben je al een aantal stappen in de goede richting! Liever wat meer tijd steken in het maken van een goede keuze, dan je geld uitgeven aan een model waarop je over een jaar alweer bent uitgekeken. 

Handjes uit de mouwen

Hou jij wel van een beetje creativiteit? Geniet jij vol overgave van DIY-projecten? En breekt er vanzelf een glimlach los wanneer een van deze projecten slaagt? Tijd om de handjes uit de mouwen te steken en je tuin van een zelfgemaakte tuinset te voorzien. Zelf een tuinset maken een tijdrovende klus? Niet wanneer je een stapel oude pallets omtovert tot gave loungeset. Op internet zijn er verschillende projecten te vinden waarbij je heel eenvoudig je eigen tuinset samen stelt. Een loungeset vinden die aan alle wensen voldoet was nog nooit zo makkelijk! Je kiest zelf de grootte, de kleur en welke kussens je erop neerlegt. De palletkussens zijn er in alle soorten, maten en prijzen. Vind binnen no-time de kussens die jouw loungeset helemaal af maken en geef jouw tuin de uitstraling die het verdient!