Een van de fijnere dingen in het leven is het maken van een heerlijke wandeling. Als je dan ook nog uw hondje meeneemt, dan is het geluk helemaal compleet. Een hondje is natuurlijk al uw beste vriend en wanneer u samen wandelt, dan wordt dat nog een keer duidelijker. Een hondje zal altijd enthousiast reageren en nog een stukje verder willen wandelen, ook als het donker wordt of als het begint te regenen. Door de materialen van Hurtta te gebruiken, kunt u, ook in het donker, veilig op pad met uw hondje. Hoe groot uw vriend ook is. Deze materialen voelen fijn aan en zullen de zichtbaarheid vergroten.

Een harnas met een riem eraan

Dat ziet er natuurlijk al veel vriendelijker uit dan een riem om de nek. Door een harnas met een riem eraan te gebruiken, kunt u uw hondje beter onder controle houden. Ook in situaties waarin hij misschien een grote schrik heeft en het liefst weg zou rennen. Daarbij zijn deze harnassen lekker zacht gevoerd en zullen ze uw hondje niet in de weg zitten. Een ander voordeel is dat het harnas is gemaakt van reflecterend materiaal. Zo kunt u, bij het kleinste lichtstraaltje, altijd zien waar uw hondje zich bevindt. Ook voor passerende automobilisten, fietsers en andere weggebruikers is uw hondje dan beter zichtbaar.

Voor alle hondjes groot en klein

Of je nu een flinke Dobermann hebt lopen of een Chihuahua hebt trippelen, u wilt altijd dat uw hondje veilig is. Deze harnassen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende maten en kleuren. Zo kan iedere hond, ook in het donker, veilig aan de wandel. En omdat april doet wat ‘ie wil, is de kans groot dat je tijdens een wandeling een regenbui op uw hoofd krijgt. Wij kunnen een paraplu opsteken en ons warm aankleden. Uw hondje kan dat niet. Daarom zijn er speciaal voor uw hondje ook regenjassen beschikbaar. Zelfs gevoerde regenjassen voor als het echt gaat stormen.

Zichtbaarheid vergroten met Hurtta

Wanneer je écht goed zichtbaar wilt zijn wanneer je in het donker, langs een donkere weg, uw hond uitlaat, is het verstandig om extra licht mee te nemen. Ge kunt dan kiezen voor een zaklamp en deze in uw hand houden. Maar er zijn van Hurtta ook speciale led-lampjes te koop die u gemakkelijk op het harnas van uw hondje bevestigt. Zo heeft u de handen vrij en toch altijd een lichtje bij de hand.