Als je aan tuinmeubilair denkt, dan denk je al gauw aan een tafel met wat stoelen van hout of plastic. Of een loungeset waar je heerlijk ontspannen kunt genieten van het mooie weer. Maar heel uniek is het natuurlijk niet. Wil je graag iets compleet anders gebruiken als tuinmeubilair? Dan zijn er nog een aantal andere opties. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om altijd entertainment bij de hand te hebben door middel een tuinmeubel.

Doe-het-zelf

Hieronder geven wij een aantal opties voor bijzondere tuinmeubelen die je kunt aanschaffen. Maar als je echt iets unieks in je tuin wilt hebben, dan is het wel zo leuk om zelf de handen uit de mouwen te steken en zelf tuinmeubelen te maken. Dit hoeft niet heel moeilijk te zijn. Zo kan je bijvoorbeeld door stevige houten kistjes te stapelen al snel een mooi meubel creëren. Om te zorgen dat het hout alle weersomstandigheden kan overleven, voorzie je het hout van een beschermende laag beits of lak.

Altijd entertainment bij de hand

Zit je lekker buiten met je bezoek, worden de kinderen vervelend juist omdat ze zich vervelen. In dit geval hoef je met een picknicktafel met een ingebouwd speelbord in het tafelblad je daar geen zorgen meer over te maken. Deze tafel is ziet er uit als een gewone picknicktafel, alleen siert een bordspel of een puzzel het tafelblad. Denk hierbij aan een schaakbord, een doolhof of een racebaan. Ook heel handig wanneer het wat harder waait. In dit geval hoef je niet op het bordspel te gaan liggen om alles tegen te houden.

Gezellig en comfortabel

Je kunt ontspannen door te gaan liggen op de bank van je loungeset, maar wat dacht je van een aantal mooie hangstoelen? Dit lijkt heel veel op een hangmat, alleen zit je in dit geval rechtop. Maar het is nog steeds zeer comfortabel. Een hangstoel zorgt ervoor dat de spieren in je rug ontspannen en fijn heen en weer kunt schommelen. Deze stoelen kunnen geleverd worden met standaard. Zo hang je ze niet alleen eenvoudig op, maar wordt het ook heel eenvoudig om deze stoelen binnen te gebruiken.