Krill olie en andere voedingssupplementen worden gemaakt van planten en dieren, daar bestaat geen discussie over. Maar hoe gaat dit precies in zijn werk? Is het dan een stuk gezonder, omdat het niet uit de machines komt? Hoe wordt dit gemaakt en waarom is dit dan eigenlijk zo goed voor de gezondheid? Bekijk in dit artikel meer informatie over waar en hoe supplementen gemaakt worden en wat de natuur voor rol speelt in deze gezonde pillen!

Krill Olie, de nieuwe manier om gezond te blijven

Wil je gezond blijven, dan kun je het beste ervoor kiezen om dagelijks een kleine hoeveelheid krill olie te nemen. Dit kan je bijvoorbeeld doen door krill olie capsules online te kopen en deze dagelijks in te nemen. Geen zorgen, ze zijn niet duur. Ze worden dan wel gemaakt van hele specifieke krill uit de natuur, maar alsnog kun je dit heel erg voordelig verkrijgen!

Hoeveel mg per dag wordt aangeraden?

Per dag moet u rekenen op zo’n 1000 mg, met eigenlijk een grens op 2000mg. Dit is ongeveer de helft van de hoeveelheid visolie die je ander zou moeten innemen voor hetzelfde effect. Visolie wordt niet van dieren en planten gemaakt, waardoor dit eigenlijk ook een minder effectief product is. Ondanks dat het visolie heet, wordt dit niet gemaakt van vis.

Kurkuma, waar wordt dat dan van gemaakt?

In India wordt al eeuwenlang Kurkuma gebruikt. Men gebruikt de Kurkuma als kleurstof. Denk hier vooral aan de kerriepoeder. Kurkuma (of Koenjit in Maleisië), een andere naam voor geelwortel is verwant aan gember. Wij kennen het vooral als een geel poeder, maar je kunt het ook als de wortel kopen, die het eigenlijk is.

Kurkuma is eigenlijk het ‘superfood’ dat we in ons dagelijks eten kunnen gebruiken. Het lijkt erop dat het ook kan werken tegen artrose, alzheimer en diabetes, maar daar zijn eigenlijk nog geen bewijzen van. Wel zorgt het ervoor dat je je steeds meer en fit voelt, dus ren naar de winkel of koop online kurkuma capsules!