Naast de beveiliging van uw woning zult u ook een tuinhuisje, een losstaande garage of het tuinmeubilair willen beveiligen tegen inbrekers. U moet er immers niet aan denken, dat uw tuinhuisje tijdens de nachtelijke uren volledig leeggeroofd wordt door ongewenste bezoekers. Om de kans op een inbraak in huis te verkleinen kunt u gebruikmaken van inbraakpreventieapparatuur, waar magneetcontacten, elektronische camera’s en bewegingssensoren goede voorbeelden van zijn. Bij het plaatsen van de elektronische camera’s is het erg belangrijk om een strategische plek uit te zoeken. Een beveiligingscamera moet inbrekers namelijk niet alleen registreren, maar ook afschrikken.

Een bewakingscamera aan het kozijn van uw tuinhuisje hangen

Met een bewakingscamera verkleint u de kans op een inbraak in uw huis, tuinhuis of garage sterk. Een bewakingscamera heeft vaak een afschrikwekkend effect op inbrekers, omdat zij vanzelfsprekend niet herkend willen worden. Daarbij is het met een bewakingscamera makkelijker om de kosten voor de verloren spullen vergoed te krijgen bij uw verzekeringsmaatschappij. De bewakingscamera detecteert immers dat de spullen uit uw woning, tuinhuis of garage onteigend worden. Een van de meest geschikte plekken voor een bewakingscamera in de tuin is aan de kozijnen van uw tuinhuisje.

Hang de bewakingscamera aan uw gevel

Naast de mogelijkheid om een bewakingscamera aan de kozijnen van uw tuinhuisje te hangen kunt u deze ook aan de gevel van uw woning bevestigen. Hang de bewakingscamera zo, dat deze een goed zicht geeft op de voorzijde van uw woning. Zo weet u precies wie uw tuin binnenkomen als u ’s avonds op bed ligt. Bij de meeste bewakingscamera’s is het mogelijk om via uw mobiele telefoon, tablet of laptop mee te kijken met de beelden die de bewakingscamera registreert. Zo kunt u altijd controleren of uw woning en uw spullen veilig zijn.